2024. március 29. - Auguszta

Nőtt a Malév törzsutasainak száma

Hatezerrel nőtt a Malév törzsutasainak száma az internetes oneworld-játéknak köszönhetően - tudta meg a HavariaPress. Több mint hatezer fővel gyarapodott a Malév törzsutasainak száma annak az internetes játéknak és regisztrációs lehetőségnek köszönhetően,
2008. május 15. csütörtök 07:23 - Hírextra
A Malév idén 100 ezres létszámot elért hűség-programjába csatlakozók száma várhatóan még tovább nő, hiszen a játék május végéig tart. A oneworld-játék honlapján bárki könnyen szerezhet törzsutas tagságot, most először nyílik lehetőség online regisztrációra a Duna Clubba. A játékban természetesen a oneworld szövetséggel és a szövetségi tagság előnyeivel kapcsolatos kérdések várják vállalkozó kedvű törzsutasokat és az új jelentkezőket. Az "1 éve a oneworlddel" online játék eddigi nyertesei európai célállomásra szóló business és turista repülőjegyeket, törzsutas bónusz pontokat és Malév-ajándékcsomagokat kaptak.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását