2024. április 20. - Tivadar

Elfogták a kórházi rablót

Elfogta a rendőrség a kisvárdai kórházi rablót, a 48 éves petneházi férfit őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásba helyezését az illetékes bíróságon - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MT
2008. május 15. csütörtök 14:03 - Hírextra

A gyanúsított egy héttel ezelőtt rátámadt egy betegre a gyógyintézet lépcsőházában, megütötte, és elvette a táskáját; az 58 éves asszony legurult a lépcsőn, s súlyos csigolyatöréssel azóta is kórházi ápolásra szorul - mondta Fülöp Gergely.

A főhadnagy tájékoztatása szerint a táskát a férfi eldobta még az egészségügyi intézmény területén, de előbb kivette belőle az értékeket, 80 ezer forint kivételével, amit nagy sietségében nem vett észre. A táskában talált mobiltelefont háromezer forintért adta el egy járókelőnek, a bankkártyákat pedig eldobta, mivel kódok hiányában nem tudta használni azokat.

Az erőszakos és vagyon elleni cselekményekért korábban többször büntetett férfi a nyomozóknak azt is elmondta, hogy az eladott telefon árából lottót vásárolt, de nem nyert - jegyezte meg a rendőrségi szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását