2024. április 29. - Péter

Miért kapott ki a Vasas?

Földi László vezetőedző sajnálkozva nyilatkozott, miután a TEVA-VasasPlaket 11-6-ra kikapott szombaton a horvát Jug Dubrovniktól a férfi vízilabda Euroliga barcelonai négyes fináléjának elődöntőjében.
2008. május 10. szombat 11:36 - Hírextra
"Az elején 4-0-ra elhúzott az ellenfél, és a hátrány után futottunk az egész mérkőzésen. Fel is tudtunk jönni 5-4-re, de rengeteg energiát kellett mozgósítanunk ehhez, s ez az energia hiányzott a végén.

A számos emberhátrány is sokat kivett belőlünk, mindemellett jóval pontatlanabbul játszottunk, mint szoktunk mind védekezésben, mind támadásban, és ennek következményeként kaptunk ki viszonylag simán. Azért lett ilyen nagy a különbség, mert muszáj volt kockázatot vállalni.

A kidolgozott helyzeteket kihagytuk és azt a Dubronvik megbüntette, ezen a szinten ez természetes. Készülünk a holnapi mérkőzésre és megpróbáljuk a Mladostot megverni egy sokkal de sokkal pontosabb játékkal" - mondta a tréner az MTI-nek.

A 18:15 órakor kezdődő bronzmeccsen a Vasas a horvát Mladost Zagrebbel találkozik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását