2024. május 18. - Erik, Alexandra

Tóth Imre új motorjával villogott

Bemutatták a gyorsaságimotoros-világbajnokságon a negyedliteresek között szereplő Tóth Imre új motorját, az Aprilia RSV 250 jelzésű gépet
2007. február 15. csütörtök 15:26 - Hírextra
"Új a motor, újak a színek és természetesen az is teljes újdonság, hogy az idén egy kategóriával feljebb, a 250 kcm-esek között rajtolok a vb-n - mondta az MTI-nek Tóth Imre a Dunakeszin rendezett sajtótájékozatót követően. - Most ismerkedem a géppel, erre eddig kevés lehetőségem volt, mert a hat tesztnapból a kedvezőtlen időjárás miatt háromszor nem tudtam gyakorolni. Remélem, hamarosan pótolom, vasárnap ugyanis Jerezbe utazok háromnapos tesztre. Az eddigi tapasztalataim mindenesetre nagyon kedvezőek."

Céljait illetően a magyar motoros elmondta, hogy az idén mindenképpen pontot, pontokat szeretne szerezni a vb-sorozatban.

Az eseményen jelen volt a Team Toth - Magyarország egyetlen MotoGP csapata - másik versenyzője, a spanyol Héctor Barbera is.

A 18 futamos gyorsaságimotoros-világbajnokság március 10-én, a Katari Nagydíjjal rajtol Losailban és november 4-én, Valenciában fejeződik be, közölte a hirado.hu.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását