2024. április 28. - Valéria

Scarlett Johansson fekete latex ruhában áll az oltár elé?

A brit divattervező, a Beatles-legenda Paul McCartney lánya szerint valami szokatlan esküvői ruha lenne a legideálisabb Scarlett Johansson számára. A fiatal színésznő hamarosan összeköti életét párjával, Ryan Reynoldsszal. Stella úgy gondolja, egy fekete
2008. május 8. csütörtök 20:02 - Hírextra
Stella McCartney tervezte Madonna esküvői ruháját is, aki 2000-ben ment hozzá Guy Ritchie-hez. Véleménye szerint Scarlettét is ő fogja elkészíteni, csak a színésznő még nem tud róla. Mindenképp valamilyen fekete anyagból készítené el a ruhát, például latexből. „Igen! Latexet Scarlettnek!” – nyilatkozott a divattervező.

Stella saját bevallása szerint nagyon örül neki, hogy Scarlett férjhez megy Ryanhoz. A huszonhárom éves színésznő büszkén mutogatta gyémánt eljegyzési gyűrűjét a New York-i Metropolitan Múzeum gálaestjén. Scarlett Johansson egyéves együttjárás után megy hozzá kanadai barátjához, a szintén színész Ryan Reynoldshoz. Az időpontot, amikor bekötik a sztár fejét, még nem tűzték ki.

A két híresség tavaly áprilisban talált egymásra egy premieren. Azóta mindenhol együtt jelennek meg. Ryan korábban Alanis Morissette-tel járt jegyben évekig, szakításuk után pedig egyből Scarlett mellett vigasztalódott. Scarlett legközelebb ismét - immár harmadjára - egy Woody Allen-filmben lesz látható, melynek címe Vicky Cristina Barcelona. Debütáló lemeze Anywhere I Lay My Head (Bárhová hajtom a fejem) címmel a napokban kerül a boltokba.
Forrás: celebritywonder.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását