2024. április 28. - Valéria

Az új miniszterhez fordulnak

Az új egészségügyi miniszterhez, Székely Tamáshoz fordulnak a Heves megyei Markhot Ferenc Kórház érdekképviseletei, amelyek szerint nincs érvényes, törvényes, hatályos szerződés az intézmény fenntartója, a megyei önkormányzat és a kórház működtetését pály
2008. május 8. csütörtök 23:22 - Hírextra

A kórház épületegyüttesének egy részére, a Szent József kápolnára még nem érkezett meg a műemlék-felügyelőség területi irodájának a jóváhagyása, egyebek mellett ez is a kórházvédők igazát bizonyítja. Az érdekvédők továbbra is állítják: a megyei súlyponti kórház nem kiszervezhető, ezért az egészségügyi tárca új vezetőjéhez fordulnak igazuk érdekében - fogalmazott Szabó Pál.

Közölte: a kórház 1060 alkalmazottja közül 900-an továbbra sem mondanak le közalkalmazotti státuszukról, ezt pedig nem lehet nem figyelembe venni.

A Heves Megyei Közgyűlés március 24-i ülésén határozott arról, hogy a HospInvest Zrt. működtetheti a következő 20 évben az egri, megyei kórházat.

A HospInvest Zrt. hatmilliárd forintnyi fejlesztés megvalósítását vállalta pályázatában, illetve a jelenleg dolgozók továbbfoglalkoztatását, a közalkalmazotti jogviszonnyal megegyező feltételek mellett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását