2024. április 29. - Péter

Iringó is vendég lesz

Südi Iringó is vendége lesz majd annak a golf – és életmód magazinnak, amely május 14-én látható először a SportKlub csatornán. A Golf & Prime című műsor ötlete Oltványi Tamástól származik, ő volt a producere a Szeszélyesnek is. Ezúttal műsorvezetők
2008. május 7. szerda 13:17 - Hírextra

- Ez egy nagy műsor lesz, kis stábbal. Eddig javarészt humorral foglalkoztam, most az életmód magazinok felé is lépek. Május 14-én tehát elindul Közép-Európa legnagyobb golf – és életmód magazinja, amely nem csupán hazánkban, hanem hat környező országban is sugárzásra kerül.

Célunk, hogy a nívós életmód magazint széles körben nézzék, ne csak a golfozók. Autó, bor, utazás, divat, ékszer – mind folyamatosan épül be a műsor szerkezetébe. Rendkívül látványos díszlettel dolgozunk majd, a stúdióban lesz többek között egy hatalmas háttérfotó, amely a golfot és az életmódot egy modern városi képben olvasztja össze. Ezen kívül egy mini golfpálya is lesz bent, ahol a meghívott vendégek megmutathatják tudásukat – mondta Oltványi Tamás a Netbulvárnak.

A műsorban sztárok is beszélnek majd arról, mitől egyre népszerűbb a golfozás. A magyar hírességek közül Csomor Csilla, Taróczy Balázs és Kokó is mesél a sportág szépségéről.

Südi Iringó már belekóstolt a golfozás örömeibe, igaz, először nem túl nagy sikerrel.

- Már kétszer részt vettem sztároknak rendezett golfgálán. Először azt gondoltam, hogy ez egy nagyon egyszerű sport, hiszen mindenki el tud találni egy labdát. Nem is fordítottam túl nagy gondot a gyakorlásra. Aztán amikor meg kellett mutatnom, hogy mit tudok, kiderült, hogy nem olyan egyszerű ez, és a labda is nagyon kicsike. Bevallom, nagyon béna voltam! Rá kellett jönnöm, hogy nem állhatok csak úgy oda, ez egy komoly sport! Akkor vettem jó néhány leckét, amitől hihetetlen izomlázam lett. Nem gondoltam, hogy ennyire „megrokkanok” tőle, de az alapokat sikerült elsajátítanom.

Iringó azt mondja, bár egyik gálán sem sikerült az élvonalban végeznie, nem bánkódott.

- Nem is ez a lényeg, hanem a kellemes társaság, a szép környezet és a friss levegő. Bár az időmbe jelenleg nem fér bele, nem kizárt, hogy a későbbiekben golfozni fogok.

Iringó erről is mesél majd a hamarosan induló a Golf&Prime Magazinban, amelyet minden második szerdán, 23 órakor láthatnak a SportKlubon.

Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását