2024. május 2. - Zsigmond

Horváth Éva végre szőke lett

Az egykori szépségkirálynő nem gondolkodott sokáig a dolgon, hirtelen elhatározásból cselekedett. A hossz most maradt, Éva pedig kifejezetten jól érzi magát új hajszínével. Ám volt egy pillanat, amikor majdnem megbánta döntését.
2008. május 7. szerda 12:04 - Hírextra

- Este belenéztem a tükörbe, és láttam, hogy valamit változtatnom kell. És nem igazán tudtam, hogy mi is legyen az, de azt tudtam, hogy valami drasztikusabb dolog. Én vagyok az, aki hihetetlen módon odafigyel a hajára, és mondjuk egy ilyentől, hogy szőkítés - ami ugye köztudott, hogy iszonyatosan rongálja a hajat - nagyon elzárkóztam. Most pedig beültem a fodrász székbe és azt mondtam, hogy “szívjuk le!”.

A közönség eddig csak hosszú, természetes barna fürtökkel láthatta Évát, ami nem is csoda, hiszen a lány a természetesség híve, ezért nem változtatott frizuráján. Illetve egyszer mégis, amikor óvodás korában úszni tanult.

- Mindig mondtam otthon, hogy én vízi frizurát szeretnék, mert láttam a többieken, hogy ők kijönnek a vízből és sitty-sutty megszárad a hajuk. Addig mondtam apukámnak, amíg ő elvitt egyszer és levágták a hajamat, de akkor szép, derékig érő hajam volt, és levágták rövidre. Nekem nagyon tetszett, “ó, végre vízi frizurám van”. Amikor anyukám meglátta, hú, hát azt nem tette zsebre, amit azért kapott.

- Amikor beültem és elkezdték színezni a tincseket, ugye az úgy néz ki, hogy teljesen le kell szívni. Az én barna hajamat erősen le kellett szívni, és megrémültem, amikor a hajmosó tálból kiemeltem, és egy platinaszőke tincs köszönt vissza a kezemben. Akkor mondták, hogy nyugodjak meg, mert azért nem ilyen lesz .

A végeredmény magáért beszél, így Éva továbbra is bátran ülhet a fodrász székébe. Azt mondja, ha olyan hangulata lesz, visszafesteti, attól pedig egyáltalán nem fél, hogy a szőke nős viccek megtalálják.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását