2024. május 2. - Zsigmond

Élőben közvetíti az Eb-t az MTV

Az egy hónap múlva kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság mind a 31 mérkőzése élőben lesz látható a Magyar Televízióban, amely 1960 óta valamennyi kontinensviadalt közvetíti.
2008. május 7. szerda 13:37 - Hírextra

Schulek Csaba, a Telesport főszerkesztője az esemény kapcsán tartott sajtótájékoztatón elnmondta, hogy a csoportmeccsek első és második fordulója idején 17:35 órától éjfélig az EURO-2008 uralja az m1-en a képernyőt - ekkor 18 és 20:45 órakor kezdődnek az összecsapások. A Híradó és az ESTE is rendszeresen foglalkozik az Eb-vel, illetve annak hatásaival, a döntő napján a Híradó például Bécsből jelentkezik.

Az utolsó csoportkörben - meccskezdet 20:45 órakor - az izgalmasabbnak ígérkező találkozót az m1, a másikat az m2 adja. A mérkőzéseket másnap 9 és 14 órakor megismétlik.

A 4-4 svájci és ausztriai helyszínről Egri Viktor, Gundel Takács Gábor, Somos Ákos és Somos Zoltán jelentkezik. A stúdióban a Zelinka Ildikó, Deák Horváth Péter vagy a Mérei Andrea, Török Olivér páros vezeti a műsort, szakkommentátorként két volt szövetségi kapitány, Bozsik Péter és Várhidi Péter, valamint az egykori válogatott hátvéd, Bánfi János működik közre.

Az Eb kapcsán indul a www.telesport.hu honlap, amelyen majd a pekingi olimpia eseményeit is közvetítik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását