2024. április 26. - Ervin

Elkapták a rendőrt

Eljárás indult Kalocsa rendőrkapitánya, Gyepes Zsolt alezredes ellen, aki a város belterületén jelentősen túllépte a megengedett sebességet április 14-én - közölte az MTI-vel szerdán a rendőrség.
2008. május 7. szerda 15:10 - Hírextra

Kalocsa rendőrkapitánya szolgálati időben, szolgálati gépkocsival a város belterületén a megengedett 50 km/óra sebesség helyett 99 km/óra sebességgel közlekedett - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy.

Elmondta: a kapitányságvezető május 6-án, a havi rendszerességgel tartott állománygyűlésen számolt be az esetről és a vele szemben indult eljárásról, ugyanakkor sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy munkatársai egy civil részére is eljuttatták a sebességmérő napló fénymásolatát.

A sajtóreferens közölte azt is, hogy a rendőrkapitány a helyszínen elismerte a gyorshajtás tényét, és azt mondta kollegáinak, a szabályok szerint tegyék a dolgukat.

A feljelentés megtörtént, a felelősség megállapítása a megyei főkapitány által elrendelt eljárásban történik - fűzte hozzá Mihályné Bornemisza Eleonóra.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását