2024. április 26. - Ervin

Bushéknál lagzi van

Szűk családi és baráti körben szombaton tartják Jenna Bush, az amerikai elnök lánya és vőlegénye, Henry Hager esküvőjét Crawfordban, a Bush család texasi farmján. Az ünnepi eseményt hivatalosan az elnöki pár magánügyeként kezelik.
2008. május 7. szerda 15:21 - Hírextra

Mondhatni Jenna Bush volt az utolsó, aki megtudta, hogy hamarosan férjhez megy. A vőlegénye előbb választottja ikertestvérét, Barbarát avatta be szándékába, majd a szüleitől kérte meg a kezét, de ők semmit sem árultak el lányuknak a dologról. Végül hetekkel később, tavaly augusztus idusán került sor a romantikus vallomásra: Hager hajnali hegymászásra hívta menyasszonyát, és napfelkeltekor a maine-i Cadillac Mountain csúcsán kérte meg a kezét.

A 26 éves menyasszony gyűrűjének elkészítéséhez Hagerék egyik családi ékszerének gyémántját tették új foglalatba, de zafírokat is használtak a díszítéshez.

Bár a Fehér Ház nem kommentálja az esküvőt, az elnöki pártól apránként kiszivárgott néhány részlet az örvendetes eseményről.

Jenna például Oscar de la Renta ruhakölteményét viseli majd szombaton egy kis uszállyal. A családi birtokra 200 rokont és barátot hívtak meg. A szertartást a 647 hektáros farmon egy tó partján külön erre az alkalomra felállított óriási kereszt tövében tartják, és a lagzi is a szabadban lesz. A texasi mészkőből készített kereszt különben Bush elnök személyes ajándéka az ifjú párnak, s a jövőben is ott marad, mintegy a farm új jelképeként.

Jennának 14 koszorúslánya lesz, és testvére kapta meg a nyoszolyólány szerepét.

Jenna Bush négy évvel ezelőtt szerzett angoltanári diplomát a Texas Egyetemen Austinban.

anítási gyakorlatot is szerzett egy washingtoni általános iskolában, ahol harmadikosokat oktatott. Nemrégiben megjelent egy könyve, amelyet UNICEF-önkéntesként végzett dél-amerikai munkája tapasztalatai alapján írt egy AIDS-ben szenvedő egyedülálló anyáról. Az elmúlt hetekben pedig az édesanyjával közösen jegyzett könyvet népszerűsítette, amelyet gyerekeknek írtak az olvasás örömének megtalálásáról.

Jövendőbelije egy befolyásos republikánus vezető fia. Bush elnök újraválasztási kampányában dolgozott, így ismerte meg a lányát. Hager most tölti be a harmincat, és május végén kapja meg vállalatirányítási diplomáját a Virginia Egyetem Darden Üzleti Iskolájában.

A menyegző után Baltimore-ban akarnak letelepedni egy kéthálós kétfürdős házban. Jenna ismét tanítani szeretne, férje pedig belép egy energiaellátó vállalathoz.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását