2024. április 29. - Péter

A rendőrök most ráhibáztak

Nagyon ráhibázott és nagyot hibázott egy álnévvel egy férfi az Egyesült Államokban: kiderült, hogy van ilyen nevű illető és halálos gázolásért körözik. A névhazudós egy autó utasaként szembesült a rendőrséggel.
2008. május 7. szerda 12:30 - Hírextra

 A kocsit azért állították meg, mert nem passzolt a rendszáma a külsejéhez. Az igazoltatáskor az utas azért nem mondta meg a valódi nevét, mert jó pár kifizetetlen közlekedési bírság van a rovásán egy másik amerikai államban, és nem tudta, hogy körözik-e már országosan. Ezért mondott álnevet, bár nem egészen találomra: volt nála egy csekk, amely arra az álnévre szólt.

A rendőr hamarosan rábukkant laptopjában a "névrokon" illetőre, akit halálos gázolásért köröztek. Nosza, előkapta a bilincset, mire a megrémült férfi egyből "helyesbített" és megmondta valódi nevét.
Azzal sem járt túl jól, bevitték az őrszobára és csak azután engedték el, hogy fotók és ujjlenyomatok alapján megbizonyosodtak róla, valóban ő ő, nem pedig a halálos gázoló.

Amúgy nem volt a körözöttek listáján.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását