2024. április 26. - Ervin

Ndjodot kirúgták

A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége felbontotta a Budapest Honvéd kölcsönjátékosaként szereplő Edouard Ndjodo szerződését, miután a futballista megütötte a zöld-fehérek egyik szurkolóját. Erről az FTC hivatalos honlapja számolt be.
2008. május 6. kedd 14:19 - Hírextra
vasárnapi, Tuzsér ellen megnyert bajnoki után a szurkolók Budapesten kérték számon a szabolcsi NB II-es mérkőzésről hazatérő csapat teljesítményét, ketten bementek a csapat öltözőjébe. A drukkerek elsősorban az együttes házi gólkirályát, Ndjodót szidalmazták, s a kameruni futballista egyiküket megütötte. A labdarúgók rendőri segítséggel hagyták el a klubházat.

A klub hétfőn kiadott közleményében - amelyből az is kiderül, hogy a támadó maga kérte a szerződés felbontását - leszögezi: a klubházba behatoló rendzavarókat beazonosítja és meghatározatlan időre kitiltja az Albert Stadionból.

Ezzel egy időben a klubházba történő belépést is megszigorítják az egyesületnél: az épületbe csak az ott dolgozók, illetve a meghívás alapján érkező vendégek léphetnek be. A mérkőzésnapokon is kiemelt biztonsági intézkedésekre számíthatnak a szurkolók, figyelembe véve azt a mostantól mindenkire vonatkozó új irányelvet, miszerint - a klub eredményei, üzletpolitikája és a becsületes szurkolók érdekében - tisztelet csak annak jár, aki a jövőjét újjáépítő klubot tiszteli.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását