2024. május 6. - Ivett, Frida

Még hosszabb vonatok

Több kocsiból álló, hosszabb vonatokkal bonyolítja le a MÁV a pünkösdi forgalmat több vasútvonalon - jelenti a HavariaPres. A pünkösdi ünnepek miatt életbe lépő módosított menetrend a május 11. és 13. közti időszakot érinti, a megszokott menetrend jövő sz
2008. május 6. kedd 11:16 - Hírextra
Május 11-én, vasárnap ünnepnapi, 12-én, hétfőn vasárnapi, 13-án, kedden pedig hétfői menetrend lesz érvényben; az ünnepi forgalom kiszolgálása érdekében a nagyobb utasforgalmú vonalakon szükség esetén több kocsival látják el a vonatokat a kényelmesebb utazás érdekében. A vasúttársaság a korábbi évek tapasztalatai alapján azt javasolja, hogy aki teheti, elővételben vásárolja meg vonatjegyeit, a pénztárak előtti sorban állás elkerülése miatt. Indulás előtt a konkrét menetrendi változásokról a MÁV-START telefonos ügyfélszolgálata is tájékoztatást tud adni, a helyi tarifával hívható 06 (40) 49-49-49-es MÁVDIREKT telefonszámon.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását