2024. április 29. - Péter

Koncert a Ferencvárosi Tanoda (Dzsumbuj) Egyesület javára

ehetséges fiatalok és művész tanárok játszanak népszerű klasszikusokat május 13-án este az IBS Színpadon. Az Élet Művészete Közhasznú Alapítvány által rendezett koncerten a résztvevők felajánlják tiszteletdíjukat a Budapest IX. kerületében élő, halmozotta
2008. május 6. kedd 17:33 - Hírextra
"A koncert a megosztásról szól: a résztvevők megosztják tehetségüket, zenéjüket, művészetüket: a szervezők kreativitásukat, lelkesedésüket, a nézők és a vendégek pedig a segítő szándékot" - nyilatkozta az MTI-hez eljuttatott közleményében Dömötör Viktória, az alapítvány koordinátora.
Mint kifejtette, az alapítvány nemcsak anyagilag szeretné támogatni a Ferencvárosi Tanodát, hanem saját képzési programjaival hozzá akar járulni a gyerekek lelki és testi fejlődéséhez. Az akcióban együttműködnek az IBS BA in Arts Management program diákjaival és az IBS színpaddal.


A Ferencvárosi Tanoda egy kizárólag pályázati pénzekből, adományokból fenntartott intézmény, amely halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek oktatásával foglalkozik, immár harmadik éve.
Idei működése veszélybe került volna, de a jótékonysági koncerttel lehetővé válhat a folyamatos működés. Külön öröm, hogy diákok segítenek hátrányos helyzetű kortársaiknak - hangsúlyozta Hársfalvi Helga szociális munkás, a Tanoda munkatársa a távirati irodához eljuttatott közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását