2024. április 20. - Tivadar

Navracsics: Gyurcsány az akadály

A Fidesz frakcióvezetője szerint nemzeti konszenzusra van szükség, hogy az ország kilábaljon a gazdasági válságból, de ennek Gyurcsány Ferenc akadálya, mert elveszítette a hitelességét és senki nem hisz a kisebbségi kormányzásban. Válaszában a miniszterel
2008. május 5. hétfő 16:07 - Hírextra

Navracsics Tibor úgy fogalmazott, hogy hitelességre, kiszámíthatóságra és stabilitásra kellene építeni az ország jövőjét, de ezek az alapfeltételek szerinte hiányoznak Magyarország politikájából. Az ellenzéki frakcióvezető azt mondta, amit a kormány többségben sem tudott elvégezni, azt kisebbségben még kevésbé tudja majd.

Gyurcsány Ferenc válaszában arról beszélt, hogy Magyarországon az elmúlt hat évben a nyugdíjak átlagos értéke 40 százalékkal, az átlagkereset 30 százalékkal nőtt, a családtámogatásra fordítható összegek pedig megduplázódtak. Ez lehet, hogy a Fideszben, "az önmagát polgárinak nevező pártban" jelentéktelen dolog, nálunk szociáldemokratáknál nem elhanyagolható szempont, értékelhető teljesítmény - tette hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

főnök
2008. május 6. 16:22
és nem kizárt, hogy hamarosan meg is találja, mi meg majd leshetünk alul, mit művel ő felül. :)
Ozmium
2008. május 5. 21:35
Olvasom, Navracsics nyilatkozatait, előadásainak összefoglalóit, pl.: "a Médiakutató: szerzői". Hallgatom, sajtó nyilatkozatait, valamint a parlamenti megnyilvánulásait és egyre erősödik bennem az az érzés, hogy csak egy bérmunkással állunk szemben, aki ha kell egy napon ugyan arról a jelenségről, képes négyféle következtetést levonni mások számára.
Úgy érzékelem, hogy jól betrenírozott paneleket pakol össze, a hely szelleméhez igazítva, gesztusait, orgánumát.
Szuszlov volt hasonló mentalitású, az SZKP főideológusa, aki nem tudná, Ő volt a személyi kultusz egyik fabrikátora.
Ügyes illuzionistával állunk szemben. Fogadjuk ámulattal mutatványait, lehet, hogy Ő is csak a helyét keresi ebben, a bénult világban.
thurvj97
2008. május 5. 16:19
Persze,hogy Ő az akadály, mert sokkal okosabb nálatok. Te pedig a legutálatosabb politikusok egyike vagy Navracsics. Ja és nagyon-nagyon bunkó!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását