2024. április 25. - Márk

Leo két hölggyel verseng a Vacsoracsatában

A műsorvezető a Srácok adásában a főzésről faggatta a hölgyeket. Leo ezen a héten a két hölggyel együtt verseng a Vacsoracsata fődíjáért, így a műsorvezető először főzőtudományukról faggatta őket. Mindketten gyakorlott háziasszonyok. Szokás szerint ők is
2008. május 5. hétfő 11:26 - Hírextra
- Amikor külföldön éltem, igényem lett arra, hogy magamra főzzek, így gyakran felhívtam anyukámat, hogy segítsen nekem. Hamar belejöttem így is.

A héten mindhárman megmutatják majd, mire is képesek, de Leo már előre szabadkozott.

- Én hátrányban vagyok, hiszen ti családanyák vagytok és gyakorlott konyhatündérek.

A vendégek szerint azonban ez egyáltalán nem előny, hiszen a férfiak – mivel ritkán főznek – élvezik, ha a konyhában alkothatnak, sőt, sokkal bátrabbak a fűszerezéseben mint hölgytársaik.

Nelly ezek után még annyit hozzátett, ennek ellenére mindent belead majd, hogy méltó vetélytársa legyen a többieknek és ígérete szerint segítséget sem fog igénybe venni.

Leo a Cool délutáni adásában arra is kíváncsi volt, mit gondol Réka és Nelly a mai lányok főzési szokásairól. Szerintük a mai lányokat egyáltalán nem érdekli a konyhaművészet, teljesen átértékelődött az élet a fiatal hölgyek körében.

- Én már tíz évesen is főztem. Rakottkrumpli volt a menü és bár szörnyűre sikeredett, a családom, valószínűleg kedvességből megette az egészet – mondta a színésznő a Cool stúdiójában.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását