2024. május 6. - Ivett, Frida

24 évesen már a negyedik férjét fogyasztja

A 24 éves Alison Smith, negyedszer is férjhezment. Ez a legújabb bizarr, házasodási történet. Nézzük, kik szerepeltek eddig a listán: Alison ex-férje, aki titokban elvette az anyját, a bigámista, és a barát, aki az esküvő előtti éjszaka hagyta faképnél.
2008. május 5. hétfő 11:30 - Hírextra
A napokban Alison Alexander Shepherddel kötötte egybe életét, az arbroathi házasságkötő teremben. De nem menekülhet a múltja elől! Az egyik díszvendég az exe volt, George Greenhowe.

Alison 2001-ben kelt egybe vele, George azonban 10 nappal később lelépett anyjával, a 49 éves Pattal. Az egész város ettől az esettől zengett, sőt a Daily Record főoldalon hozta, hogy Alison lett a koszorúslány anyja és exe esküvőjén. Mikor kiderült a dolog, rögtön elváltak, mert Alison undorodott anyjától, és a sráctól, aki állítólag szerelembe esett.

Alison az apjához költözött, Pat pedig eltűnt újdonsült férjével. De kis idő múlva újra közel került anyjához, és kibékült George-val is. Végignézte, ahogy tervezik az esküvőt, és még szerepet is vállalt a ceremónián, ami ráadásul 20. születésnapjára esett. Ennek ellenére büszkén nézte anyját, amint az oltárhoz lépett, sőt apának kezdte szólítani George-ot.

2004-ben ment hozzá Daniel Innes-hez. De ez nem volt olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Előtte ugyanis beleszeretett Peter Knight-ba, aki viszont az utolsó pillanatban visszalépett. Alison viszont 7 hónapos terhes volt ekkor. A 18 éves Daniel felajánlotta, hogy elveszi. Alison biztonságban érezte magát, ezért 4 nappal később igent mondott.

De 2006-ban újra az esküvői rovatban szerepelt a neve, William McKellican oldalán. Amit nem tudott, hogy William már nős volt ekkor. Sőt, az 50 éves férfi még el sem vált feleségétől, Jeanette-től. Ezért bigámia miatt válásra kényszerültek.

Utolsó esküvőjén Alison egy szűk, királykék ruhát, és egy fekete csizmát viselt. A vőlegény volt az első, aki megérkezett a helyszínre. A 20 éves Alexander idegesen nyomott el cigit a terem bejárata előtt.

Amikor Alison begördült a taxiján, egy tinédzser odakiabált neki: „Alison, megint te mész férjhez? Arbroathban elfogynak a férfiak, ha ilyen tempóban fogyasztod őket!” Alison idegesen menekült az épületbe.

Megtartották a 20 perces ceremóniát, majd a Korona nevű pubban megkezdődött az ünneplés. Pat, az édesanya óvatosan megkért egy jelen lévő riportert, hogy tartsák távol magukat az eseménytől!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását