2024. március 2. - Lujza

Hétfőn kezdte forgatni új filmjét

Hétfőn kezdte forgatni új, Kaméleon című filmjét Goda Krisztina rendező; a felvételeket főként budapesti helyszíneken rögzítik július 6-ig, a mozgókép az év végén kerülhet a mozikba - közölte Bártfai Andrea, a produkció sajtófőnöke az MTI-vel.
2008. május 5. hétfő 18:27 - Hírextra

A főbb szerepekben Nagy Ervint, Hámori Gabriellát, Trill Zsoltot, Csányi Sándort, Kulka Jánost, valamint László Zsoltot láthatják a nézők.

A Kaméleon forgatókönyvét a rendező Divinyi Rékával közösen írta - fűzte hozzá.

Az alkotók tájékoztatása szerint a történet hazugságról, szerelemről, az illúziók kergetéséről szól, arról az örök dilemmáról, hogy vajon bűvésznek lenni jobb, aki tudja, hogy minden csalás, vagy a nézőnek, aki egy pillanatra elhiszi, hogy csodát lát.

A film főhőse a harmincas éveiben járó Gábor, aki azt csinálja, amiben a legjobb: hazudik. A jóképű férfi magányos, csúnyácska nőket hálóz be, elhalmozza őket bókokkal, ígéretekkel, egy boldog élet illúziójával, majd pár hét múlva távozik a megtakarított pénzükkel. Az üzlet jól megy, Gábor és barátja Tibi, felderítik, mire vágynak a nők, és teljesítik minden álmukat - egy ideig. Gábor azonban unatkozni kezd, elege van a középszerű, butácska nőkből, valódi kihívásra vágyik. Megismeri Hannát, a gazdag és híres balerinát, majd elhatározza, hogy magába bolondítja a lányt. Hanna azonban nem dől be az olcsó bókoknak, és Gábor rájön, hogy nála egészen más stratégiára van szükség.

Goda Krisztina az angol állami filmfőiskola, a National Film and Television School filmrendezői szakán szerzett diplomát, majd elvégezte a Los Angeles-i University of California forgatókönyvírói szakát. Magyarországon eddig több rövid- és reklámfilmet rendezett. A Csak szex és más semmi című vígjátékkal debütált nagyjátékfilmesként, de nevéhez fűződik az 1956-os forradalomnak emléket állító Szabadság, szerelem című angol-magyar koprodukcióban készült film is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását