2024. május 3. - Tímea, Irma

Eltünt egy idős asszony

Egy idős, beteg asszonyt keresnek a rendőrök Szolnokon; felkutatása érdekében egy mentőkutyás egységet és egy helikoptert is bevetettek - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.
2008. május 5. hétfő 20:12 - Hírextra
A 75 éves nő vasárnap a délutáni órákban ment el szolnoki lakásáról hozzátartozói tudta nélkül ismeretlen helyre - tette hozzá a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Szabó Zita rendőr főhadnagy elmondta: az asszonyt korábban emlékezetkieséssel kezelték, mostanra tájékozódási képességét térben és időben elvesztette.

A 150-155 centiméter magas, közepes testalkatú, ősz hajú, kék szemű nő világoskék melegítő nadrágot, selyem anyagból készült, zöld színű "otthonkát", sötétzöld kardigánt, és papucsot viselt. Fejét mintás, sötétbarna színű kendővel kötötte be.

A főkapitányság kéri, hogy aki látta az idős asszonyt, illetve bármi információja van róla, tud tartózkodási helyéről, értesítse a rendőrséget az ingyenesen hívható 107-es vagy 112-es telefonszámon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását