2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Három súlyos biciklibaleset történt

Három különböző helyszínen történt súlyos kerékpáros baleset a hosszú hétvégén Zalában; egy nyolc éves kislány, egy 13 éves fiú és egy 56 éves asszony sérült meg - derül ki a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságnak az MTI-hez vasárnap eljuttatott összefoglaló
2008. május 4. vasárnap 16:17 - Hírextra

A nyolc éves kislány Letenye határában, az úttest bal szélén, a forgalommal szemben biciklizett egyedül még pénteken délután. Amikor át akart hajtani a jobb oldali forgalmi sávba, összeütközött egy személygépkocsival, amelynek következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett - közölte Csizmazia Péter sajtóreferens.

A 13 éves fiú szombaton Hévízen sérült meg, amikor egy motorossal ütközött. A fiú a járdán biciklizett, majd amikor az egyik kereszteződésben az úttestre hajtott, a mögötte segédmotor-kerékpárral érkező 35 éves férfi elé gurult. Az ütközéstől mindketten az úttestre estek, a fiú nyolc napon túl gyógyuló súlyos, míg a férfi nyolc napon belül gyógyuló könnyebb sérülést szenvedett.

Az 56 éves asszonyt az M70-es autóút felett átívelő közúti hídon érte baleset Muraszemenye és Kerkaszentkirály között pénteken. A férjével egymás mögött haladtak kerékpárjukkal, amikor a hátul bicikliző asszony elesett. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a mentőhelikopter életveszélyes állapotban szállította a szombathelyi kórházba - részletezte a rendőrségi szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását