2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Kikapott az éllovas

A listavezető MTK Budapest hazai pályán kétgólos vereséget szenvedett a Vasastól a labdarúgó Soproni Liga 26. fordulójában, ezzel az Újpest pontszámban befogta a kék-fehéreket és a címvédő Debrecennek is megvan erre a lehetősége, amennyiben győz a vendég
2008. május 3. szombat 19:26 - Hírextra
Soproni Liga, 26. forduló:
MTK Budapest-Vasas 0-2 (0-0)

Hidegkuti Stadion, 1000 néző, v.: Kassai
gólszerző: Pavicevic (61.), Divic (92.)
sárga lap: Pavicevic (45.), Németh N. (68.)

MTK:

Végh - Horváth, Lambulic, Pollák, Zsidai - Pintér, Kulcsár (Ladóczki, 81.), Kanta J., Molnár (Szabó Á., a szünetben) - Pátkai (Kecskés, 70.), Hrepka

Vasas:

Németh - Balog Zs., Unierzyski, Tóth A., Pandur - Németh N., Pavicevic, B. Tóth (Piller, 79.), Tóth B. - Lázok, Sowunmi (Divic, 75.)

Az első félidő semmiféle izgalmat nem hozott, rendkívül pontatlanul játszott mindkét együttes, így helyzet is csak elvétve akadt. A folytatásban az angyalföldiek ráéreztek, hogy lehet keresnivalójuk az éllovas ellen, felpörgették a játékot, és vezetéshez is jutottak. Az MTK-t ez sem rázta fel, továbbra is csak görcsös akarásban merült ki az egyenlítési kísérlete, ráadásul a hosszabbításban a vendégek újabb találatot szereztek, ezzel eldöntve a három pont sorsát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását