2024. május 5. - Györgyi

Kamionok ütköztek

Május elsején két ember halt meg a közutakon, 26 pedig megsérült - mondta az MTI-nek Dobson Tibor, hozzátéve, péntek kora reggel két kamion szenvedett balesetet az M3-as autópályán jelentős forgalmi fennakadásokat okozva.
2008. május 2. péntek 09:24 - Hírextra

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivőjének tájékoztatása szerint az egyik baleset a helyőkürti lehajtónál történt, itt egy benzint szállító tartálykocsi és egy személyautó ütközött össze reggel 6 óra előtt, a gépkocsivezetője megsérült a műszaki mentés jelenleg tart - mondta a szóvivő.

A másik baleset Hatvan térségében történt, szintén kora reggel, Miskolc irányában. Egy DVD-ket szállító kamion felborult, az üzemanyag az útra folyt, személyi sérülésről nincs információ, a rendőrség irányítja a forgalmat, torlódásra kell számítani.

Késő éjjel szintén az M3-as autópályán, Ludas-Nagyfügednél, az autópálya fölötti hídon egy személyautó halálra gázolt egy gyalogost, a tűzoltók keresték az árokban az elütött férfit, aki több méterre repült az ütközés következtében - tette hozzá.

Dobson Tibor tájékoztatása szerint május elsején két akasztott holtestet vágtak le a tűzoltók, az egyiket Szolnokon egy üzemanyagtelep melletti fáról, illetve Budakalász mellett szintén egy fáról, míg Kiskunfélegyházán egy kanálisból emeltek ki egy holttestet.

Közlekedési balesetben két ember halt meg, és 26 ember sérült meg a közutakon - fűzte hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását