2024. április 29. - Péter

Szevasz Tavasz!

Május 3-án Szevasz Tavasz címmel ingyenes fesztivált rendeznek a 12-18 éves korosztály számára a budapesti Millenárison. Az egynapos rendezvény különleges és színes kulturális programokkal várja a kamaszokat.
2008. április 30. szerda 08:03 - Hírextra
A kamaszfesztivál elsődleges célcsoportja a 12-18 éves korosztály, akik számára a szervezők szerint nagyon nehéz a kulturális és egyéb rendezvények között minden szempontból megfelelő és kielégítő szórakozási, tájékoztató, felvilágosító jellegű programot találni.

Az egynapos rendezvény, melyet 2008. május 3-án rendeznek meg a Millenárison, 10 és 22 óra között, számos programmal várja a kamaszokat. A Jacked, Amber Smith és The Moog koncertek előtt a résztvevők nevetésrekord felállítására tesznek kísérletet a Nevetés Világnapja alkalmából, a Ludwig Múzeum munkatársaival pedig egy különleges festményt alkothatnak meg.

A zenés, vidám programok mellett a kamaszok az őket érintő kérdésekről és problémákról privát beszélgetéseket kezdeményezhetnek orvostanhallgatókkal, és előadásokat hallgathatnak Tari Annamáriától, vagy éppen Geszti Péter és Novák Péter fenntarthatóságról folytatott eszmecseréjét hallgathatják meg.

Külön helyszínen Szülőmegőrzőt biztosítanak, ahol többek között dr. Tari Annamária tart előadást arról, hogyan lehet feloldani a feszültséget anya és kamasz gyermeke között.
Forrás: vital.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását