2024. április 20. - Tivadar

Nincs legyőzhetetlen ellenfél

Szerda délután repül Varsóba, a második szabadfogású olimpiai kvalifikációs verseny színhelyére a magyar szabadfogású birkózócsapat, melynek tagjai számára ez az utolsó lehetőség a kvótaszerzésre.
2008. április 30. szerda 14:05 - Hírextra
A viadal pénteken kezdődik, de a magyarok először csak szombaton lépnek szőnyegre, ugyanis a nyitónapon programban szereplő 55 kg-os súlycsoportnak nincs honi indulója, a 74 kg-ban pedig Hatos Gábor már a tavalyi világbajnokságon megszerezte a kvótát. Két hete, az első kvalifikációs versenyen, a svájci Martigny-ban a magyarok nem jártak szerencsével.

Gulyás István szakágvezető szerint sok nehéz ellenfél maradt Varsóra, hiszen kiváló birkózók küzdöttek egy ágon több súlycsoportban is az előző megméretésen, míg a másik oldalról gyengébbek "sétálhattak fel" kvótát érő helyekre. A szakvezető azonban úgy véli: nincs legyőzhetetlen ellenfél, a versenyzői a kivételesen erős alapozás után mostanra kerültek csúcsformába.
A lengyel fővárosban minden súlycsoportban három indulási jogot osztanak ki.

A magyar szereplők programja:
szombat: Wöller Gergő (60 kg), Kiss Gergő (96), Aubéli Ottó (120)
vasárnap: Wöller Ákos (66), Ritter Árpád (84)
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását