2024. május 3. - Tímea, Irma

Elégtételt követelnek

Elégtételt követelnek a LIGA Szakszervezetek a MOL-tól amiatt, hogy Gaskó Istvánt, a testület elnökét fegyverrel kísérték a százhalombattai olajfinomítóban - értesült a HavariaPress.
2008. április 30. szerda 20:21 - Hírextra

Gaskó István, a LIGA Szakszervezetek elnöke még április elején tett látogatást a konföderációhoz tartozó MOL Olajipari Szakszervezetnél, ahová a százhalombattai telep vezetőjének döntése alapján, "csak fegyveres őr kíséretében" léphetett be. A LIGA közleménye szerint elgondolkodtató és egyben hihetetlen, hogy 2008-ban, egy demokratikus országban veszélyes bűnözőként kezeljék egy országos szakszervezeti konföderáció elnökét.

Elfogadhatatlannak és érthetetlennek tartják ezt a magatartást egy olyan multinacionális vállalattól, amely komolyan kívánja venni magát a nemzetközi üzleti életben, és amely százmilliókat áldoz pozitív társadalmi megítéltségére. Mivel úgy vélik, hogy szakszervezeti tagok és vezetők megfélemlítése és megalázása nem lehet elfogadott módszer a világ egyetlen vállalatánál sem, ezért elégtételt kérnek a MOL Rt. vezetőségétől ezért a szégyenteljes esetért, nyilvános bocsánatkérés formájában.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását