2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Boldog Hímvessző: ingyen Viagrát kapnak a nyugdíjasok

Ingyen kapnak Viagrát a 60 év feletti férfiak egy chilei városban polgármesterüknek köszönhetően. Már a program neve is sokat sejtet: az akciót Boldog Hímvesszőnek hívják. Ennek csak az mond ellent, hogy az asszonyok vigyáznak a pirulákra.
2008. április 30. szerda 08:15 - Hírextra
Lo Prado első embere, Gonzalo Navarrete, aki amúgy orvos, az emberek életminőségének javítása végett döntött a férfiúi állóképességet elősegítő tabletta osztogatása mellett. Persze nem nyakra-főre történik majd, havonta csak négy szemet kapnak az igénylők, akiknek előzetesen orvosi vizsgálaton kell átesniük, nehogy a szer a mellékhatások miatt többet ártson, mint amennyit használ.

Hogy a feleségek mit szólnak mindehhez, nem tudni. Remélhetően nem úgy sül el a chilei program, mint egy hasonló egy brazil kisvárosban. Ott is ingyen osztogatott Viagrát a polgármester a település idős férfiainak a "Boldog hímvessző" elnevezésű program keretében, ám túlfokozta a nemi vágyat: a feleségek nem tudtak "lépést tartani" férjeikkel, emiatt pedig több férfi házon kívül keresgélt magának partnert. A polgármester nem számított arra, hogy Boldog hímvesszője boldogtalanná tehet házasságokat, de meglelte a megoldást: hogy szinkronba kerüljenek férjeikkel az asszonyok, nekik adta át a serkentőszert. Így aztán, amikor a feleségek úgy érzik, hogy kedvük szottyant a szexre, adhatnak egy pirulát uruknak, ha meg inkább nyugalomra vágynak, jól elzárják a tablettákat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását