2024. április 27. - Zita

Félmaraton vasárnap

Vasárnap rendezik meg a félmaratoni futóbajnokságot Sajószentpéteren, a Pitypalatty-völgyi Napok keretében. A keddi, miskolci sajtótájékoztatón elhangzott, hogy több mint kilencvenen jelezték indulási szándékukat.
2008. április 29. kedd 15:30 - Hírextra

 A férfiaknál a hazai ranglista első húsz helyezettje közül tizenhárman, a nőknél pedig a legjobb nyolc biztosan ott lesz a rajtnál.


A sokszoros magyar bajnok Staicu Simona (MISI SC) mellett esélyesként emlegetik a múlt héten a brnói maratont megnyerő, ezen a távon bajnoki ezüst-, illetve bronzérmes Farkas Katalint is. A férfiaknál Ott Balázs (PFK), Benedek Zsolt (Békéscsabai AC), Tóth László (PFK), Tóth Tamás (MISI SC), Juhász András (Hunyadi DSE), valamint Rezessy Gergely (Vasas-Humansoft) bizakodhat idei időeredménye alapján dobogós helyezésben.

Az ob-n vasárnap 10 órakor rajtol a mezőny Sajószentpéterről, majd Sajókápolnát, Sajólászlófalvát, Kondót, Radostyánt, Parasznyát érintve Varbón fordul meg és tér vissza a célba.

A sport, kulturális és gasztronómiai programokat kínáló Pitypalatty-völgyi Napok csütörtökön kezdődnek és vasárnapig tartanak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását