2024. április 28. - Valéria

Új netes fogadójáték

Új, kizárólag interneten és SMS-ben játszható sportfogadási játékot indított el hétfőn a Szerencsejáték Zrt. Tippmax néven. A Tippmax a már jól ismert Tippmix "kistestvére" azzal a különbséggel, hogy míg a Tippmixen a játékosok eddig általában heti két
2008. április 28. hétfő 13:55 - Hírextra
Egyébként hétfőtől a Tippmix is megújult: heti kétszer 255 esemény közül választhatnak a fogadók.

Az új sportfogadási játék előnye a külföldi online fogadóirodákkal szemben, hogy a Szerencsejáték Zrt. magyar, állami tulajdonú vállalatként garantálja a fogadók biztonságát, a nyeremények teljes kifizetését. Ráadásul az átlagosnál magasabb nyereményszorzókra lehet számítani és kedvezőbb kötéselőírásokra.

A Tippmax azoknak kínál a korábbiaknál változatosabb fogadási lehetőségeket, akik nemcsak egy-egy kiemelt fogadási eseményre, hanem annak részleteire, egyéb történéseire szeretnének fogadni. Például a labdarúgó mérkőzéseknél a gólszerző személyére vagy a sárgalapok számára.

A játékra a www.szerencsejatek.hu című honlapon lehet regisztrálni. Ezt követően ugyanúgy érhető el a Tippmax kínálata, mint a Tippmixé. A fogadáshoz banki átutalással, bankkártyával, telefonos feltöltéssel vagy a lottózóban kapható Szerencsekártyával tölthető fel a belső egyenleg. A nyereményeket - minden esetben nettó összegeket, amelyeket semmilyen további adó és levonás nem terhel - a Szerencsejáték Zrt. a játékos belső egyenlegén tartja nyilván, és azokat a játékos kérésére, az általa megadott bankszámlára utalja át.

A Tippmax fejlesztése és elindítása 200 millió forintba került - hangzott el a sajtótájékoztatón.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását