2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Új Madonna-remekmű

Megjelent hétfőn Madonna sorrendben tizenegyedik albuma, a Hard Candy. A korongról kimásolt első kislemezdal már a múlt héten vezette a brit listát, s az előrejelzések alapján valószínűleg nem sokat kell várni, hogy az album is éllovas legyen.
2008. április 28. hétfő 14:46 - Hírextra
A 4 Minutes című dalt Justin Timberlake-kel együtt vitte sikerre a ma már popos vizeken evező, hosszabb ideje Londonban élő amerikai énekesnő, akinek ez a 13. első helyezése a brit listán. A 4 Minutes-nek nemrégiben már videója is elkészült.

Napjaink egyik legnépszerűbb popsztárján, Justin Timberlake-en kívül közreműködője volt az új lemeznek Timbaland, aki a Miles Away című dalban, és Pharrel Williams (Neptunes), aki a Candy Shop című számban segíti Madonnát. Rajtuk kívül hallható a korongon Nate "Danja" Hills hangja is.

Madonna cseppet sem panaszkodhat mellőzöttségre az eddigi pályája során: több mint 200 millió lemezét adták el, több Grammy-díjat kapott, és nemcsak a brit szigeteken vezette már a listákat. Nemcsak énekesként, hanem dalszerzőként, producerként, gyermekkönyvek alkotójaként, rendezőként és dokumentumfilmesként is letette már a névjegyét.

Az idén ötvenesztendős dívát ebben az évben újabb megtiszteltetés érte: bekerült a Rock and Roll Halhatatlanjainak dicsőségcsarnokába, ahol már a rock és a pop több mint kétszáz élő és halott legendája kapott helyet.

Ami az új lemezt illeti, tizenkét szám hallható rajta. Igazán "cukorfalat" lesz, hiszen DVD-tokhoz hasonló cukorkásdobozban kerül a boltokba 35 szem Starlite Mints cukorkával együtt. A lemezhez természetesen jár egy kis könyvecske is a legfontosabb tudnivalókkal, stílusa pedig illeszkedik Madonna stílusához: kényelmes klubzene szólal meg, de egy kevés hip-hopos ritmussal keverték a gyorsabb dalokat.

Madonna új albuma is hasonló sikert ígér, mint az előző, a Confessions On A Dance Floor, amelyből 8 milliót adtak el és a világ harminc országában debütált listavezetőként.

A Hard Candy dalait is előadja a szupersztár április 30-i New York-i koncertjén, amelyet a világ 14 országában, köztük Magyarországon élőben követhetik a Vodafone ügyfelei a Vodafone live!-on és a mobilszolgáltató kiemelt weboldalain.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását