2024. április 20. - Tivadar

Ünnepel az A38

Ingyenes, terasznyitó rendezvényekkel kezdődik az A38 Hajó ötödik születésnapját ünneplő rendezvény-sorozat. A népszerű intézmény vezetői és szervezői április 30-át tekintik ugyan a hivatalos születésnapnak, de egészen nyárig ennek jegyében tartják majd r
2008. április 27. vasárnap 12:50 - Hírextra
Április 30-án a koncertteremben és a teraszon is lesznek bulik. A tetőterasz szabadon látogatható, de a koncertterembe előzetes regisztráció szükséges a www.a38.hu oldalon.

A koncertteremben az Ausztriában élő dZihan and Kamien nu-jazz duója szórakoztatja a közönséget. 2000 óta dolgoznak együtt, a bécsi downtempo-iskola legjobbjai közé tartoznak. Többször jártak már Budapesten. Laza, szvinges, helyenként funkos, táncolható zenét játszanak elektronikus és akusztikus hangszerekkel, világzenei (közel-keleti) elemek beépítésével.

Szintén Ausztriából érkezik Madita popénekesnő. Legutóbbi lemezének társszerzője az este másik vendége Vlado dZihan.

DJ Infragandhi jól ismert a hazai koncertpódiumokról. Az Est FM és a Radio Café zenei szerkesztője, aki az elektronikus zenék mellett világzenét, dzsesszt, funkot és hiphopot is "szolgáltat".

A tetőteraszon a Singas Project zenél - jazz, acid jazz, swing, trip-hop, folk ötvözetéből alakul a programja. Az együttes legfrissebb lemeze, a Searching for Happiness néhány hónapja jelent meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását