2024. május 3. - Tímea, Irma

Tartsd melegen

Ha a kapcsolatotok már eljutott egy igen komoly szintre, könnyen megeshet, hogy lecsillapodik picit. De hagynád, hogy a szenvedély csak úgy eltűnjön? Az istenit, ne! Az alábbi ötleteink újra lángra lobbanthatják a kapcsolatod!
2008. április 27. vasárnap 08:42 - Hírextra
Nem igazán meglepő állítás, ha azt mondom, hogy az eleinte perzselő tűz a párok közt apad, ha az újdonság ereje elmúlik. Ez azért van, mert az izgalom oka az, hogy mit tudunk meg a párunkról, mennyire ismerjük meg. Esther Perel, egy házasság és párkapcsolat-terapeuta a következőket nyilatkozta: a bizonytalanság az, ami a kezdeti érdeklődést és az erős vágyat fenntartja, és azok a párok, akik már régóta együtt vannak, kiszámíthatóvá válnak, aminek köszönhetően a kapcsolat elavul.

A hevesség enyhülése nem jelenti azt, hogy kettőtöknek szakítani kellene. De csak azért, mert nem szakítotok, nem kell hagyni, hogy a kapcsolatotok ellaposodjon. Hisszük, hogy a szórakoztató és vidám perceknek nem kell eltűnniük, így egy kapcsolat-szakértő segítségével megmutatjuk neked azokat a módszereket, amivel újratöltheted a kapcsolatotok. Akár már ma este is kipróbálhatnátok.

Titok-megosztás

Mesélj magadról valami olyasmit a partnerednek, amit addig még nem tudott rólad. Nem kell sötét titoknak lennie – elég, ha egy megvalósulatlan álmod meséled el neki. Ha rájön, hogy van még olyan dolog, amit még nem tudott rólad, újraéleszti az érdeklődését… és vonzalmát.

Erotikus várakozás

Azok a napok, amikor nem tudtátok, hogy mikor alszotok újra együtt, már elmúltak…vele együtt pedig a libidó-növelő csodálkozás érzete is elmúlt. Nos, az időben nem tudsz visszamenni, de újraélesztheted azt az élményt. Tervezz egy igazán forró estét kettőtöknek, de ne mondd el a részleteket. Csak annyit mondj, hogy valami igazán erotikusat találtál ki az estére. A vágyakozását növeld azzal, hogy néha elvetsz pár szót arról, hogy mi vár majd rá. Hagyd, hogy a képzelete dolgozzon egész idő alatt.

Szokatlan területre merészkedj

Egy szokatlan helyzet kipróbálása, amely izgalommal párosul, megerősítheti kettőtök kapcsolatát, mert az ismeretlenbe egy csapatként vágtok bele. Nem kell semmi halálosan rémisztő dolgot művelnetek; csak lépjétek át a kényelmi zóna határát, mint például, utazzatok olyan helyre, ahol nem beszélnek semmi olyan nyelvet, amilyet ti, vagy járjatok közösen egzotikus főzőtanfolyamra. Nagyszerű emlékeket szerezhettek, amelyet később újra és újra felidézhettek.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását