2024. április 24. - György

A vér buktatta le a rablókat

Őrizetbe vette a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság azt a két férfit, akik összevertek és kiraboltak egy harmadik férfit lakásukon, szombaton délután két óra körül, Zalaegerszegen - tudta meg a HavariaPress.
2008. április 27. vasárnap 18:00 - Hírextra
Vérezve jelentette be egy zalaegerszegi férfi a helyi kapitányságon, hogy két férfi egy lakásból nem engedte ki, majd összeverték és kirabolták. A rendőrség a vérnyomokat követve jutott el az említett lakáshoz, ahol megtalálták az elrabolt pénztárcát, továbbá az egyik feltételezett elkövető véres pólóját egy közeli kukában. Nem sokkal később, fél három után egy áruház előtt vették őrizetbe a középkorú rablót, fiatalkorú társával egyetemben. A történtek tisztázása során kiderült, hogy a két férfi nem akarta kiengedni a lakásból a harmadik férfit, majd miután az mindenképpen távozni akart, összeverték és elvették pénztárcáját. Az elkövetők ellen személyi szabadság megsértése és rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.
Forrás: Havaripress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását