2024. április 20. - Tivadar

Roy és Ádám a világhírnév felé

Amikor a Roy és Ádám Trió április 4-én a Petőfi Csarnokban adott fergeteges hangulatú teltházas koncertjén Jamie Winchesterrel közösen előadta Madonna Music című számának feldolgozását, a fiúk még nem is sejtették, hogy talán ez a dal lesz az, mely meghoz
2008. április 26. szombat 17:49 - Hírextra
Ugyanis a világ legolvasottabb bloggerének, Perez Hiltonnak megakadt a szeme a tehetséges zenészeken. Érdekesnek minősítve a popdíva dalának rockos változatára készült klipet, felrakta a honlapjára, ahonnan aztán rövid idő alatt több ezren töltötték le, ezzel is bizonyítva, hogy a feldolgozás világszínvonalúra sikerült.

Perez Hilton blogjában nem kíméli a Hollywood-i hírességeket, mindig mindenkiről kíméletlenül megmondja a véleményét. Éppen ezért naponta több millió látogatója van az oldalának, és rajongói szinte isszák a szavait, így Perez "hitvallása" rövid időn belül rengeteg ember véleményévé válhat.

Azt nem tudni, Perez Hilton mikor figyelt fel a Roy és Ádám féle Music feldolgozásra, de napokig trónoltak a híres blog címlapján, így aztán rengetegen töltötték le a videoklipet és írták meg véleményüket a dalról. Csak ekkor derült fény arra, mennyi honi látogatója van a blognak, hiszen sokan magyar nyelven gratuláltak a fiúknak az oldalon a jól sikerült rockosított Madonna-slágerhez.

Habár az idén tízéves fennállását ünneplő Roy és Ádám Trió jelenleg az április 4-i teltházas Petőfi Csarnok-beli jubileumi koncerttel turnézik országszerte 17 helyszínen ( többek között Székesfehérváron, Sopronban, Békésen, Pécsett, Veszprémben, Csongrádon, Dorogon, Gödöllőn, Nyíregyházán, Zalaegerszegen, Kapuváron és Miskolcon), de a blognak köszönhetően a jövőben nem zárkóznak el a tengerentúli fellépésektől sem.

- Mi egyáltalán nem tudtunk róla, hogy a klip felkerült Perez Hilton blogjára, de nagyon örülünk neki - mesélte Roy. - Egyrészt azért mert a nem várt szereplés hatására Amerika egyik legnagyobb internetes zeneáruházába is elérhető lett ez a dalunk, másrészt pedig valószínűleg ősszel egy rövid klubturnéra is sikerül kijutnunk az Egyesült Államokba.
A nagyításhoz kattintson a képre

Royék Jamie Winchesterrel közösen készített dala már nem mai darab, hiszen a jól sikerült feldolgozás mintegy három éve született, de csak most került fel a zenekar 10 Év című Best Of duplaalbumára, mely a jubileumi nagykoncerten debütált. A dal már régóta a közönség kedvence és az egyik legjobban várt produkció a fellépéseken. Aki még nem hallotta élőben, az most bepótolhatja, hiszen a trió Magyaroszág szinte összes nagyvárosába elviszi a tízéves pályafutás legkedveltebb dalait, köztük a Music-ot is, a jubileumi koncertkörút keretében.

Habár a fiúk nem a világhírnév miatt gondolták újra Madonna slágerét, csak kíváncsiak voltak, mit tudnak kihozni a dalból, - nem zárkóznak el attól, ha újabb lehetőségek nyílnak meg számukra, akár Perez Hiltonnak köszönhetően.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását