2024. május 9. - Gergely

Cápatámadás San Diegóban

Cápatámadásban vesztette életét egy férfi péntek reggel Dél-Kaliforniában, egy San Diegóhoz közeli strandon, ahol nagyon ritka az ilyen baleset. Az 55-60 év közötti férfi több más triatlonossal tartott úszóedzést a tengerben, mintegy 140 méterre a Solana
2008. április 26. szombat 09:04 - Hírextra
A szerencsétlenül járt férfit társai a partra vitték, de ott már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Két úszótársa 20 méteren belül volt, amikor meghallották a segélykiáltását.

A San Diegótól 23 kilométerre északnyugatra fekvő Solana strandot biztonsági okokból három napra lezárták a fürdőzők elől, az ismeretlen fajú gyilkos cápa felkutatására útnak indultak a parti őrség hajói és helikopterei.

A Floridai Természettudományi Múzeum által vezetett nyilvántartás szerint csaknem ötven éve történt a legutóbbi halálos cápatámadás ebben a térségben. Kalifornia állam egészét tekintve legutóbb négy éve halt meg ember cápatámadásban: Mendocino megye partjainál egy fehér cápa harapott meg halálosan egy könnyűbúvárt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását