2024. május 8. - Mihály

Az MSZP közpénzből nyit kávézót?

A Ferencvárosi Polgári Frakció szerint az MSZP kilencedik kerületi szervezete 2,5 millió forint közpénzből akar vendéglátó-ipari egységet nyitni a Ferenc téri zenepavilonoknál a kulturális célú hasznosítás helyett - jelentette ki Martos Dániel a Ferencvár
2008. április 26. szombat 16:08 - Hírextra
Marton Dániel szerint nem etikus egy olyan pályázat beadása, aminek hátterében szocialista képviselők állnak és a kulturális célú hasznosítás helyett egy helyi vendéglátó ipari egységgel összefogva egy kávézót nyitnának és ehhez 2,5 millió forint támogatást kapnának az önkormányzattól.
A pályázat kiírása szerint 2008. május elsejétől október végéig, a kerületi csendrendeletet betartva használnák a pavilonokat - mondta a frakcióvezető-helyettes.

A 2005-ben felújított Ferenc téren lévő zenepavilonok hasznosítására az önkormányzat pályázatot írt ki ferencvárosi székhellyel rendelkező civil szervezetek számára. A felhívásra egy jelentkező volt, a Sikeres Ferencvárosért Egyesület, amely megnyerte a pályázatot - tájékoztatott Martos Dániel, aki a pályázat tartalmáról nem nyújthatott bővebb felvilágosítást, mert zárt ülésen bírálták azt el.

Elmondása szerint az egyesület tagjai között szerepel több, ferencvárosi MSZP-s kötődésű politikus is, így Kökény Mihály, országgyűlési képviselő, vagy Pál Tibor és Bánsághi Tamás alpolgármester.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását