2024. május 8. - Mihály

Öltözzünk vagányabban!

A világszép magyar hölgyek még mindig nem elég bátrak az öltözködés terén. A világban lépten-nyomon azt halljuk, hogy a magyar nők gyönyörűek. Azonban ha az utcán körülnézünk, rengeteg egyforma, egyhangúan öltözködő, ugyanakkor szép nőt láthatunk. Visszaf
2008. április 25. péntek 16:11 - Hírextra
- Két csoportot látok elkülönülni. Az egyik a tizenhét-harminc évig terjedő korosztály, akikre – néhány kivételtől eltekintve – egyáltalán nem jellemző az egyhangúság. Ők már az a nemzedék, akik sok újat láttak, és ezt bátran ki is próbálják. Sokan közülük túlságosan kihívóak, de egyre többen vannak, akik a kreativitást ízléssel párosítják. A harminc-negyven évesek viszont még a régi rend szellemében, vélt vagy valós szabályokhoz alkalmazkodva élnek – véli a stylist.

Pedig a legfontosabb az, hogy a ruha tükrözze a lényünket, és e tekintetben sem csak a húsz éveseké a világ: negyven felett is lehetünk merészek és színesek. Mindenki tudja például, hogy milyen színeket szeret, és ezek közül melyik áll neki jól. A szigorú szabályok már rég nem élnek. Nincs törvénybe iktatva, hogy csíkosat ne keverjünk kockással vagy zöldet pirossal.

- Persze alkalomtól is függjön a ruhaválasztásunk, de ha utcai öltözékről van szó, akkor a lehetőségek száma végtelen. Természetesen minden a személyiségünktől függ: egy visszafogott nő csak rosszul érezné magát feltűnő ruhákban. A lényeg, hogy az auránk és az öltözékünk összhangban legyen.

Felmerül a kérdés, hogy ha ennyire bátrak lehetünk, vajon az alkatunk sem meghatározó tényező többé? Nos, bizonyos elvárások azért jó, ha érvényesülnek, de nincs olyan ruhadarab, amit az alkatunk függvényében tiltólistára kell tennünk. Minden az összhangon múlik: egy teltebb hölgy is mutathat jól miniben, ha a felsőt és a kiegészítőket úgy választja meg, és ehhez külső-belső harmónia is társul.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását