2024. május 6. - Ivett, Frida

Magyar szereplője is lesz a K-1 csúcseseményének

Karacs Attila személyében magyar szereplője is lesz a jelen talán legnépszerűbb küzdősportja, a K-1 kontinentális csúcseseményének, az Európa Grand Prix-döntőnek, amelyet szombat este rendeznek meg Amszterdamban.
2008. április 25. péntek 11:24 - Hírextra

A Hungarian Top Team versenyzője a februári, budapesti elődöntőből kvalifikálta magát a hollandiai eseményre. A 2005-ös debreceni Magyar Nagydíj és a 2006-os budapesti európai selejtező magyar győztesének az Amsterdam Arenában, várhatóan 50 ezer néző előtt, az a holland Errol Zimmerman lesz ellenfele, aki két hónapja a magyar fővárosban a horvát Damir Tovarovic legyőzésével tette le névjegyét.

Ha Karacs megveri negyeddöntős riválisát, a svájci Bjorn Bregy és a dél-afrikai Jan Nortje összecsapásának továbbjutója lesz az ellenfele. Amennyiben a második fellépésén is diadalmaskodik, megküzdhet az Európa GP-győzelemért, amely után már „csak” egy lépést kell megtennie ahhoz, hogy jogot szerezzen a decemberi, tokiói nagydöntőben való indulásra.

Katona Attila, a K-1 magyarországi licenctulajdonosa az MTI-nek elmondta, Karacs az elmúlt hónapokban keményen készült az amszterdami viadalra, többek között cseh és horvát partnerekkel gyakorolt. A promóter bízik abban, hogy a budapesti harcos jól szerepel a nyolcas mezőnyben, megítélése szerint döntőesélyes.

Karacs Attila egyszer - 2006-ban - már részt vett ugyanezen az erőpróbán, de akkor egy holland versenyzőtől az első körben vereséget szenvedett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását