2024. május 3. - Tímea, Irma

MLSZ: Július 26-án kezdődik a bajnokság

Július 26-án kezdődik a Soproni Liga 2008/2009-es idénye - a kapitányváltás mellett többek között erről határozott csütörtöki ülésén a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége. A Szuper Kupa mérkőzéseit - a most folyó bajnokság és Magyar Kupa győztesén
2008. április 24. csütörtök 16:26 - Hírextra
Arról is határozott az elnökség, hogy az élvonal küzdelmeit páros számú csapattal kell megrendezni. Ha páratlan számú együttes kap licencet, akkor a másodosztályból töltik fel a létszámot.

Az NB II. Keleti- és Nyugati csoportjából a második helyen végzők közül az a csapat csatlakozhat az első osztály mezőnyéhez, amely rendelkezik élvonalbeli rajtengedéllyel. Ha mindketten rendelkeznek ezzel, akkor osztályozót játszanak egymással az élvonalbeli szereplésért. A másodosztályban a feljutásért versenyben lévő együttesek közül - Keleten: Kecskemét, Szolnok, Ferencváros, Nyugaton: Haladás, Lombard FC Pápa és Felcsút - csak a Felcsút nem adott be licenckérelmet az élvonalra.
A 2010-es, Budapesten és Debrecenben sorra kerülő futsal Európa-bajnokság szervezőbizottságát érintő döntés, hogy az MLSZ felkéri a szervezőbizottság társelnöki pozíciójának betöltésére a két város elsőszámú irányítóját, Demszky Gábort és Kósa Lajost.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását