2024. május 17. - Paszkál

Bebe Szöulba készül

A Cool Star mai vendégei Szatmári Orsi és Bebe voltak, akik legújabb sikerükről beszéltek. A két énekes közel egy éve tevékenykedik a Máté Péter Emlékzenekarban. Mint mondták, nem feltétlenül feldolgozásokat játszanak, hiszen hangról hangra ugyanazt az el
2008. április 24. csütörtök 20:55 - Hírextra
Talán a saját, egyedi stílusunk egy kicsit érződik a dalokon, de többnyire hűek maradunk Máté Péter hangzásához.

Külön érdekesség, hogy Orsi személyében női hangon is megszólalnak az ismert slágerek. Erről Bebe annyit mondott: így is ugyanúgy megérint mindenkit. Fel se tűnik a női hang. A csapatot nemrég az a megtiszteltetés érte, hogy egész Európát képviselhetik a Hi! Seoul fesztiválon, Dél-Koreában.

A Szöulban megrendezendő fesztivál az egész városra kiterjed és közel 3 millió ember vesz részt rajta évről évre. A Máté Péter Emlékzenekar többek között az egyik kitüntetett nagyszínpadon lép majd fel, ahol körülbelül 500-600 ezer emberre számítanak majd.

- Koreában sokkal jobban tisztelik Máté Pétert. A neve hallatán szinte leborulnak az emebrek, így remélhetőleg nagyon sokan jönnek majd el a koncertünkre.

A csapat a kint töltött idő alatt nem csak a zenéléssel foglalkozik majd, hiszen részt vesznek a fesztivál “magyar falu” részének szervezésében is.

Bebe elárulta, rengeteg hungarikumot visznek az ázsiai rendezvényre, amelyben nagy segítséget nyújt nekik a nagykövetség is.

A Máté Péter Emlékzenekar május 6-án utazik majd a koreai fővárosba, de előtte egy bemelegítő koncertet adnak a szlovák Komarnoban.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását