2024. május 3. - Tímea, Irma

Gazdasági és uniós témák az MSZP választmányának napirendjén

Gazdaságfejlesztési és európai uniós témák lesznek az MSZP választmányának napirendjén szombaton - tájékoztatta Simon Gábor, a testület elnöke csütörtökön az MTI-t.
2008. április 24. csütörtök 20:49 - Hírextra

A szombati ülésén a választmány tagjai meghallgatják Veres János pénzügyminisztert az ország gazdaságfejlesztési lehetőségeiről, és a hazai gazdaság főbb hangsúlyairól - közölte a politikus.

Simon Gábor elmondta, a 2009-es európai parlamenti választásokra az Európai Szocialisták Pártja (PES) kiáltvánnyal fordult tagpártjaihoz.

A hétvégi ülésen a választmány meghallgatja Poul Nyrup Rasmussennek, a PES elnökének az üzenetét - fűzte hozzá a testület elnöke.

Simon Gábor azt mondta, várhatóan állást foglalnak az európai szocialisták vitairatáról, amely támogatja az új szociális Európa gondolatát, valamint azt a törekvést, hogy az európai szocialisták az embert és az emberarcú Európát állítják politikájuk központjába.

Az MSZP választmányának elnöke hozzátette: a testület dönt az MSZP 2007-es gazdálkodásáról, valamint idei költségvetéséről is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását