2024. május 2. - Zsigmond

Százmilliót találtak a dílereknél

Százmillió forintnyi készpénzt találtak a nyomozók annál a két magyar állampolgárnál, akiken egy drogügyletet követően ütöttek rajta a fővárosban - értesült a HavariaPress. A Nemzeti Nyomozó Iroda az elmúlt hét közepén, összehangolt akció keretében fogta
2008. április 23. szerda 06:54 - Hírextra

A gyanúsítottakat az illetékes bíróság azóta, a Nemzeti Nyomozó Iroda javaslata alapján előzetes letartóztatásba helyezte, a lefoglalt kábítószereket szakértők vizsgálják. Az elfogást azután szervezték meg a rendőrök, miután olyan információkhoz jutottak, hogy egy férfi jelentős mennyiségű kábítószert fog átvenni Budapesten egy ismeretlentől.

A nyomozók az információk ellenőrzése után épp akkor ütöttek rajta a pároson, amikor az egyik férfi a másiknak egy nagyméretű dobozt adott át. A dobozban négy darab nagyméretű, feltehetően marihuánát tartalmazó vákuumcsomagolású zacskó, illetve egy kézilabda nagyságú, szintén vákuumcsomagolású gömb volt, teli kábítószergyanús fehér porral.

Az elfogást követően megtartott házkutatások során az egyik férfi lakásán további 100 grammnyi zöld növényi anyag és egy digitális mérleg került elő, míg a másik helyszínen nagy összegű, megközelítőleg 100 millió forintnak megfelelő magyar fizetőeszközt és valutát foglaltak le a nyomozók.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását