2024. május 15. - Zsófia, Szonja

MDF-Tisztelet Társasága: együttműködés

"A Magyar Demokrata Fórumot az elmúlt hetekben újabb és újabb alaptalan támadások érték a Tisztelet Társaságával kötött együttműködés kapcsán. Az újra elhangzó vádak a felmelegített káposzta esetére emlékeztetnek, hiszen köztudott: az MDF 2006 óta nyíltan
2008. április 23. szerda 21:12 - Hírextra
"A nyugdíjasokat tömörítő érdekvédelmi szervezettel a Magyar Demokrata Fórum több közös kampányt folytatott. Az elmúlt években a ma elhangzó vádakkal teljesen megegyező támadások láttak napvilágot, amelyek tartalma sem ma, sem akkor nem felelt meg a valóságnak.

Az együttműködést bírálók – minden bizonyíték nélkül - 2006-ban és ma is balra tolódással vádolják az MDF-et. Ez a hamis vád már 2006-ban sem állta meg a helyét, hiszen az MDF már a kampány során határozottan leszögezte: nem segíti hatalomba Gyurcsány Ferencet. Ezen álláspontunkhoz ma is tartjuk magunkat: ellenzéki pártként az MDF semmilyen módon nem segíti hatalomban maradni sem a kormányfőt, sem a kisebbségi kormányzásra készülő Magyar Szocialista Pártot.

A hamis alapokon nyugvó támadások szerint a Tisztelet Társasága támogatást juttat a Magyar Demokrata Fórumnak. Az alaptalan vádaskodások kizárólagos célja, hogy elterelje a figyelmet arról a tényről, mely szerint ma egyedül a Magyar Demokrata Fórum vállalhatja fel tiszta lelkiismerettel 2006-os választási programját a választók előtt; elterelje a figyelmet a Magyar Demokrata Fórum által kidolgozott adóreform-csomagról, a Nemzeti Adószabadság Programjáról, és megzavarja a javaslatról elindult szakmai – és politikai vita folyamatát."

A Magyar Demokrata Fórum Elnöksége
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását