2024. április 29. - Péter

KDNP: egyházellenes a pápa szobrának megrongálása

"II. János Pál pápa budapesti szobrának megrongálása jelzi a társadalmi normák gyengülését. A főváros XVII. kerületében közelmúltban felavatott szobor egy olyan rendkívüli embernek állít emléket, aki az egyén és az emberi közösség védelmét pápai szolgálat
2008. április 23. szerda 14:59 - Hírextra

Az elkövető, vagy elkövetők tettükkel a rászorulókat, az elesetteket, a társadalom peremére szorult embereket önzetlenül szolgáló közösséget, az egyházat, illetve tagjainak közjó érdekében végzett tevékenységét utasították el, tovább súlyosbítva ezzel az egyébként is válsághelyzetbe került magyar társadalom állapotát. A főváros XVII. kerületében közelmúltban felavatott szobor egy olyan rendkívüli embernek állít emléket, aki az egyén és az emberi közösség védelmét pápai szolgálata középpontjába állította, s aki lengyelként különösen nagy szeretettel viseltetett hazánk irányába.

Felkérjük a rendőrség felelős vezetőit, minden rendelkezésükre álló törvényes eszközt használjanak fel az ilyen, - egyházat megalázni szándékozó és a társadalom értékeit romboló esetek - megelőzése és a mostanihoz hasonló tettek elkövetőinek kézrekerítése érdekében.

KDNP-frakció

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását