2024. május 2. - Zsigmond

Sajtószóvivőket ünnepeltek Szegeden

A sajtó képviselői ünnepelték a sajtószóvivőket kedden, Szegeden. Az ünnep apropóját egy évforduló adta: ezen a napon lett ötéves a szegedi városi televízió, mely ebből az alkalomból létrehozott egy díjat a megyeszékhely legjobb szóvivőjének.
2008. április 22. kedd 20:27 - Hírextra

Az alapító tíz sajtóorgánum egyaránt három-három név leadásával tette meg javaslatát, az általa legjobbnak vélt kapcsolattartóra. A három legtöbb szavazatot kapott jelölt közül az ötfős kuratórium - amelynek tagja az ötletgazda, a díj megszervezője, egy tudósító az írott sajtóból, egy televíziós- és egy rádiós újságíró - Medgyesi Konstantint, a Móra Ferenc Múzeum kommunikációs osztályának vezetőjét találta az elmúlt év legjobbjának. A szóvivő négy éve van ebben a pozícióban, előtte történészként dolgozott a múzeumban.

Az elismerés ötletgazdája, Márok Tamás elmondta: a tudósítók csak akkor tudják pontosan és jól végezni munkájukat, ha azt segítőkész szóvivők segítik, ezért hozták létre a díjat. A vándordíjat a tervek szerint 2009-től már a Sajtó Napjához kapcsolódva adják át.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását