2024. május 21. - Konstantin

Michael Moore kampányol

Michael Moore Obamát támogatja az undorító Hillary Clintonnal szemben.A nyersen szókimondó amerikai dokumentumfilmes, Michael Moore hétfőn kinyilvánította, hogy Barack Obamát támogatja a demokrata elnökjelölt-aspiránsok közül. Hillary Clinton kampánytakti
2008. április 22. kedd 15:52 - Hírextra
Az Oscar-díjas forgatókönyvíró és rendező korábban azt mondta, hogy tojik rá, ki indul majd a választásokon, egyedül az a fontos, hogy demokrata győzelem szülessen novemberben. Moore konkrétan azzal vádolta a New York-i szenátort, Clinton asszonyt, hogy a fehér szavazókban félelmet próbál kelteni az afroamerikai Obama ellen. A filmes véleményét weboldalán tette közzé a kulcsfontosságú pennsylvaniai választás előestéjén. Moore szerint az elmúlt hetekben Hillary tettei és szavai a kissé zavarba ejtő kategóriától eljutottak a gusztustalanig.

A Sicko és a Fahrenheit 9/11 rendezője szerint a demokraták akár veszíthetnek is novemberben a republikánus John McCain elnökjelölttel szemben. Mivel még mindig sok olyan amerikai van, aki sosem adná voksát egy feketére. Ezzel Hillary tisztában van, sőt, számít is rá.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását