2024. május 13. - Szervác, Imola

Magyar győzelem a góversenyen

Balogh Pál (6 dan), a Magyar Góbajnok, ismét megszerezte egy jelentős nemzetközi góverseny trófeáját és ezzel jól rajtolt a 2008-09-es Pandanet Gó Európa-kupa versenysorozaton.
2008. április 22. kedd 12:40 - Hírextra
Az elmúlt hétvégén rendezték meg Bledben a Szlovén Gószövetség hagyományos nemzetközi góversenyét, a 20. Vladimir Omejc Emlékverseny - Szlovén Nyílt Góversenyt, ami az idei Pandanet Gó Európa-kupa nyitó állomása volt.

A versenyen hat magyar versenyző vett részt.

Közülük elsőként Balogh Pált, 6 danos versenyzőnket kell megemlíteni, aki mind a hat játszmájában győzedelmeskedve 100 százalékos teljesítménnyel nyerte meg a versenyt. Versenyzőnk végig az első táblán játszott, amit az interneten is közvetítettek. Emiatt az elektronikusan rögzített játszmái megtekinthetők/letölthetők a Szlovén Gószövetség honlapján a verseny egyik oldaláról.

Balogh Pál, aki korábban Ifjúsági Gó Európa-bajnok is volt, most 22 éves és a "Magyar Góbajnok" cím védője.

Kitűnő teljesítményt ért el egy másik fiatal versenyzőnk is, Markó Péter 3 kju (18 éves), aki 5 győzelmével a 32. helyen végzett holtversenyben.

A részletes eredmények megtalálhatók már a Magyar Gószövetség honlapján is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását