2024. április 29. - Péter

Akinek pasi kell!

Csinos vagy, kedves vagy, jó állással és hatalmas baráti körrel büszkélkedhetsz, a másik nemből is. De akkor miért vagy még mindig szingli? Rondha Findling, terapeuta szerint a nők hajlamosak olyan tudat alatti jelzéseket küldeni, amitől a pasik inkább tá
2008. április 22. kedd 12:34 - Hírextra
Mindig egy rakás lánnyal mutatkozol

Amikor egy férfi vadászni indul, szeret biztosra menni. De ilyen környezettel magad körül nem vagy megközelíthető. Ez túl intim szituáció neki. Nem szívesen teszi ki magát egy nyilvános megkörnyékezésnek, ezt be kell látnod. Hagyj magad körül teret! Maximum egy másik lánnyal legyél, vagy szeparáld el az irodádat a tömegtől!

Mindig ugyanoda jársz

Hányszor kaptad már magad a következő mondaton: „Nincs itt egy helyes pasi sem!”. De aztán a következő héten megint ott ülsz, ugyan azokkal az emberekkel, és persze megint minden ugyanúgy történik. Ki kell lépned a kényelmes, megszokott környezetedből! Legközelebb, ha valaki új programot javasol, csapj le rá! Csatlakozz egy filmklubhoz, vagy rendezz egy karaoke bulit!

Jégkirálynőt játszol

Egy srác oda lép hozzád egy szórakozóhelyen, és beszélgetni próbál. Netán elcsábítani! Persze ezt te is rögtön megérzed, és azonnal tüskéket növesztesz. Ki tudja, miért. Pedig ez nem jó taktika. A fiú búcsút int, és olyan lányt keres majd, aki veszi a bókjait. Szóval hacsak nem egy idióta nyitotta szólásra a száját, hagyj neki időt! Lehet, hogy negyed óra múlva derül ki, milyen kedves is valójában! Neki sem egyszerű, ezt ne feledd!

Bezárkózol

Egyre csak azt hajtogatod, milyen nehéz pasit találni, de nem teszel érte semmit. Ha a barátaid segíteni próbálnak, azzal védekezel, hogy utálod a vakrandikat. Mire vársz? Magától csak a filmekben történik meg a nagy találkozás! Legyél nyitott, menj társaságba! Tudasd a világgal, hogy szingli vagy!

Túl görcsös vagy

Az előző ellenkezője sem jó. Ha olyan görcsösen kutatsz egy hímnemű lény után, tuti, hogy megérzi, és felveszi a nyúlcipőt! Ha nyilvánvaló, mi a célod, eltűnik a kihívás. Pedig a pasiknál az igencsak fokozza az elszántságot! Egy kis titokzatosság, misztika csodákra képes! A férfiak megőrülnek a kiismerhetetlen nőkért!

Szóval elég, ha azzal foglalkozol, mit vegyél fel este, és érezd magad felhőtlenül! Vicces, de pont azzal találsz pasit, hogy nem keresel!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását