2024. április 27. - Zita

Nem támadták meg Gyurcsányt?

Többször is megtámadták a kormányfőt - írja a Magyar Hírlap. Már megint szegény Gyurcsány Ferencért kell aggódnunk, akit egy új - sokak által kormányközelinek tartott - hírportál szerint ötször támadtak meg a közelmúltban, és csak a Köztársasági Őrezred t
2008. április 21. hétfő 09:10 - Hírextra

A "terrorkártyát" már a legutóbbi országgyűlési választások előtt, a 2006. március 15-i ünnepségek kapcsán is kijátszotta a kormány, miután attól tartott, hogy kormányellenes tüntetők megzavarják a rendezvényeket. A miniszterelnök nem is bízott semmit a véletlenre, fekete csuklyás kommandósai ellepték a Nemzeti Múzeum körüli háztetőket, a kormányfő pedig, minden eshetőségre felkészülve, gyerekekkel vette körül magát a múzeum lépcsőjén, nehogy az állítólagos randalírozók kárt tehessenek benne.

Két hét múlva a Népszabadság arról írt, hogy "szlovák bűnözői csoportok a választási kampány megzavarására készülnek". Gyurcsány a hír hallatán rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be a döbbenetes hírt: a szlovák alvilág a magyarországi politikai helyzet destabilizálásának szándékával robbantásokat kíván elkövetni a pártok nagygyűléseinek helyszínein. Hogy mi is volt a szlovák bűnözők konkrét célja, azt sem ekkor, sem később nem tudtuk meg.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását