2024. április 29. - Péter

Lolával az élet

Kalandregénynek nevezte D. Tóth Kriszta, az MTV Híradójának műsorvezetője most megjelent, Lolával az élet című kötetét, amelyben ismerős írásokra bukkanhat a Nők Lapját rendszeresen lapozgató olvasó: a női hetilapban megjelent Lolababa-írások közül váloga
2008. április 21. hétfő 19:26 - Hírextra

Anyának lenni a világ legnagyobb kalandja - állítja a szerző, ezért kalandregény a műfaji megjelölés. A magazin olvasói D. Tóth Kriszta ma már két és féléves kislányának, illetve magyar-angol családjának két éve követhetik nyomon a hétköznapjait és ünnepeit, amelyet megkapó őszinteséggel, öniróniával és humorral mutat be a szerző.

Az olvasóktól nagyon sok visszajelzést kap a tévés műsorvezető, van, aki nyíltan megmondja hogy ő másképp döntött volna bizonyos nevelési kérdésekben és amint D. Tóth Kriszta hozzátette, sokszor utólag már ő is másképp cselekedne, de a könyv minden sora maga a valóság. "Fikciót nehezebb lenne írni" - jegyezte meg.

Molnár Gabriella, a Nők Lapja főszerkesztője vezette a könyvbemutatót, amelyen D. Tóth Kriszta kolléganői közül sokan megjelentek: Novodomszky Éva a kisfiával érkezett, a szülési szabadságon lévő Nagy Judit részleteket olvasott fel a könyvből, akárcsak Galambos Péter, de ott volt Krizsó Szilvia, Somogyi Dia és Bakos Piroska is.

A kis Lolát egy személyes hangú írás felolvasásának erejéig Kútvölgyi Erzsébet Kossuth-díjas színművésznő "személyesítette meg", majd átadta a mamát a dedikálást kérők sorfalának.
A Sanoma Budapest Zrt. gondozásában kiadott kötet Faltisz Alexandra rajzaival készült. D. Tóth Kriszta változatlanul tartja magát ahhoz az elhatározásához - mint az MTI munkatársának elmondta - hogy fotón nem akarja szerepeltetni ezután sem a kislányát, még hátulról sem. Ezért rajzokkal illusztrálják majd a cikkeket.

A Nők Lapjában új formában, de folytatódik a nagyon népszerű Lolával az élet című hétről-hétre megjelenő cikksorozat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását